Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Εκλογικής Περιφέρειας Μούδρου

  1. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στυλιανού
  2. ΚΑΤΣΑΝΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ηλία
  3. ΚΟΘΑΛΗ - ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Τριαντάφυλλου
  4. ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Χρήστου
  5. ΛΙΑΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου
  6. ΛΥΡΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ του Αθανασίου
  7. ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ ΣΟΦΙΑ του Ευαγγέλου
  8. ΣΒΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου
  9. ΣΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου
  10. ΤΣΙΚΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΤΑΜΜΗΣ) του Κωνσταντίνου
  11. ΧΑΧΑΜΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Αριστοφάνη

Ο Κωνσταντίνος Αδαμίδης του Στυλιανού, γεννήθηκε στο Κοντοπούλι και κατοικεί στο Μούδρο. Είναι απόφοιτος ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και συνταξιούχος Ο.Τ.Ε. Την περίοδο 1995-1998 διατέλεσε Πρόεδρος Κοντοπουλίου και από το 1999 έως σήμερα είναι Δήμαρχος Μούδρου. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Επιχείρησης Απορριμμάτων, μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου και της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER καθώς και μέλος του Δ.Σ. Αειφορικών Νησιών Αιγαίου-Δάφνη. Είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά.



Η Δέσποινα Κατσανέρη του Ηλιά, σπούδασε Γενική Ιατρική στο Ιάσιο Ρουμανίας και έκανε την Αγροτική της εκπαίδευση για 2 χρόνια ως Περιφερειακή Ιατρός Μούδρου. Πραγματοποίησε ειδικότητα στον τομέα Παθολογίας για 2 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου και 3 χρόνια στο Γ.Ν.Θ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ στη Α΄ παθολογική κλινική. Από το 2004 εργάζεται ως ιδιωτική ιατρός στο Μούδρο και από το 2006 ως θεράπων Ιατρός στο ΙΚΑ Λήμνου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχει, αρχικά ως ταμίας και κατόπιν ως γραμματέας στο επταμελές του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.



Η Αναστασία Κοθάλη – Βιτουλαδίτου του Τριαντάφυλλου, είναι απόφοιτη Σχολής Γραμματέων και απόφοιτη Σχολής Οικοδομικού Σχεδιασμού. Διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στα Ναυτιλιακά και σε Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις και έχει δραστηριοποιηθεί ως δημοτική σύμβουλος Λήμνου. Είναι συνταξιούχος και κατοικεί στα Καμίνια της Λήμνου.






Ο Ευστράτιος Κουκούμης του Χρήστου, κατοικεί στο Μούδρο και εργάζεται στον ΟΤΕ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας. Έχει διατελέσει Κοινοτικός Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Παναγίας, καθώς και εκπρόσωπος της Κοινότητας Παναγίας στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο & στο Συμβούλιο Περιοχής Λήμνου. Είναι Συνδικαλιστής στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνικών Ο.Τ.Ε. & μέλος Δ.Σ. Ν. Λέσβου. Από το 1999 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μούδρου. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μούδρου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.  

Ο Νικόλαος Λιάπης του Κωνσταντίνου, γεννήθηκε στη Σκανδάλη, όπου και κατοικεί. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Μυτιλήνης και εργάζεται ως δάσκαλος. Έχει πτυχίο ΣΕΛΔΕ Αθηνών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα σχετικά με την περιβαλλοντική εκπαίδευση, με την συνεκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες στα κανονικά σχολεία, καθώς και πληροφορικής. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.





Ο Παράσχος Λυριστής του Αθανασίου, είναι αγρότης, έγγαμος με τρία παιδιά και κατοικεί στο Κοντοπούλι Λήμνου. Την περίοδο 2002-2006 υπήρξε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοντοπουλίου και από το 2006 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Μούδρου,  Πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Λήμνου (Χ.Υ.Τ.Α.) και Αντιδήμαρχος Μούδρου.

Η Σοφία Μουρελάτου-Σταματέρη του Ευάγγελου, γεννήθηκε και κατοικεί στην Πλάκα της Λήμνου. Είναι απόφοιτη  ΙΕΚ  Αγγλομαθών Γραμματέων και τέως υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Πλακιωτών της Αθήνας.  

O Νικόλαος Σβανάς του Δημητρίου γεννήθηκε στο Μούδρο της Λήμνου. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Γένοβας στην Ιταλία και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στα Μεταλλεία Χρυσού στο Γιοχάνεσμπουργκ της Αφρικής. Από το 1987 έως το 2000 διατέλεσε διευθυντής τμήματος εξόρυξης χρυσού στη Ν. Αφρική και στη συνέχεια ανέλαβε θέση υποδιευθυντή στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, με τα οποία συνεργάζεται έως σήμερα. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.





Ο Κωνσταντίνος Σκούρας του Ευάγγελου γεννήθηκε στην Κυψέλη Καρδίτσας και σήμερα κατοικεί στο Ρουσσοπούλι της Λήμνου. Αποφοίτησε από τα Χημικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και μέχρι το 1989 εργάστηκε ως χημικός σε διάφορες βιομηχανίες της Αττικής. Το 1989 διορίστηκε ως καθηγητής στη Δημόσια Εκπαίδευση και τοποθετήθηκε στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.  Από το 1996 μέχρι σήμερα υπηρετεί στη θέση του διευθυντή του Γυμνασίου Μούδρου ΄΄ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΜΟΣΧΙΔΗΣ΄΄. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τη διοίκηση σχολικών μονάδων, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διδακτική της χημείας.

Ο Αθανάσιος (Τάμμης) Τσικόβας του Κωνσταντίνου, γεννήθηκε και κατοικεί στο Μούδρο της Λήμνου. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και ασχολείται με το εμπόριο. Ασχολήθηκε με τον κλασσικό αθλητισμό και διακρίθηκε ως Πρώτος Πανελληνιονίκης στο αγώνισμα των 5.000 μ. βάδην στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων. Υπήρξε επίσης Τρίτος Πανελληνιονίκης στο αγώνισμα των 10.000 μ. βάδην Εφήβων Νεανίδων. Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου και Πρόεδρος του Γ.Π.Σ. ΑΡΗΣ Μούδρου. Είναι νυν Έφορος του Γ.Π.Σ. ΑΡΗΣ Μούδρου.

Ο Στυλιανός Χαχάμης του Αριστοφάνη, γεννήθηκε στη Μύρινα και κατοικεί στην Καλλιόπη της Λήμνου. Το 1995 αποφοίτησε από το Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2009 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του ως Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων. Εργάζεται ως υπάλληλος του Επαρχείου Λήμνου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου