Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Εκλογικής Περιφέρειας Ατσικής

  1. ΔΑΡΜΑΚΗ ΒΕΝΕΤΙΑ του Σταματίου
  2. ΚΑΚΑΡΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου
  3. ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΓΑΡΟΦΑΛΛΟΣ του Χρήστου
  4. ΚΕΛΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλείου
  5. ΚΟΥΚΟΥΛΙΘΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Νικολάου
  6. ΜΕΡΓΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΒΑΝΑ) του Νικολάου
  7. ΜΠΑΝΑΒΟΥ ΜΑΛΑΜΑ του Κωνσταντίνου
  8. ΤΡΙΒΟΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Δημητρίου

Η Βενετία Δαρμάκη του Σταματίου, γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Λήμνου. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και από το 2006 έως σήμερα είναι Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου.









Ο Χρήστος Κακαρνιάς του Γεωργίου,  γεννήθηκε στο Καρπάσι και κατοικεί στη Μύρινα αλλά και στον Κότσινα. Από το 1972 εργάστηκε ως υπάλληλος του ΟΤΕ απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2006. Τη δεκαετία του ΄80 ήταν μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ και πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Λήμνου. Ασχολήθηκε μέσα από το ραδιόφωνο και τον τοπικό τύπο με θέματα καθημερινότητας, ιστορίας, πολιτισμού και λαογραφίας του τόπου μας, καθώς και με την καταγραφή αφηγήσεων προσφύγων Μικρασιατών. Επίσης συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια μελέτης και ανάδειξης της Λημνίας Γης. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Γαρόφαλλος Κατσώνης του Χρήστου, γεννήθηκε στην Ατσική και κατοικεί στη Μύρινα. Επί σειρά ετών δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας. Από το 1975 έως το 1995 υπήρξε ενεργό μέλος της Ναυτεργατικής Κίνησης και από το 1983 έως το 1991 μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτικών Εμπορικού Ναυτικού. Την περίοδο 2002-2006 διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και τη δεκαετία του ‘80 Κοινοτικός Σύμβουλος. Από το 2001 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του Α.Σ. Ηρακλή.




Ο Άγγελος Κελάρης του Βασιλείου, γεννήθηκε στις ΗΠΑ και κατοικεί στη Μύρινα. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος. Έως το 2009 εργάστηκε ως Διευθυντής Πωλήσεων σε Διαφημιστική Εταιρεία στην Αθήνα και σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Λήμνο ως μέτοχος σε αθλητική εταιρεία. Ασχολήθηκε με την έκδοση του Τουριστικού Οδηγού Λήμνου 2010 και είναι μέλος του αθλητικού συλλόγου Ηρακλής. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.





Ο Στυλιανός Κουκουλίθρας του Νικολάου, γεννήθηκε και κατοικεί στην Ατσική. Είναι εμποροβιοτέχνης και από το 1977 έως σήμερα εκπρόσωπος της Εταιρείας Ν. Κουκουλήθρα & Υιοί Ο.Ε. Την περίοδο 1986-1998 διατέλεσε Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ατσικής. Από το 1999 έως το 2002 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Ατσικής και 2003-2004 Αντιδήμαρχος Ατσικής. Το 2005-2006 υπήρξε Αντιπρόεδρος Συμβουλίου Ατσικής και από το 2007 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος στην ΤΕΔΚ. Είναι έγγαμος με ένα παιδί.





Η Ευανθία (Βάνα) Μεργιά του Νικολάου, γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και κατοικεί στη Μύρινα της Λήμνου. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Νταλί και αγιογραφία στη Μητρόπολη της Πάτρας. Την περίοδο 1992-1999 εργάστηκε στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ¨Χατζηγιάννης¨ στην Πάτρα και συνεργάστηκε με τον Δήμο Πάτρας για το Καρναβάλι. Ασχολείται με την παράδοση μαθημάτων ζωγραφικής και Αγιογραφίας σε μεγάλους και παιδιά και έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις ζωγραφικής και Αγιογραφίας στη Λήμνο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.




Η Μάλαμα Μπανάβου του Κωνσταντίνου, κατοικεί στη Δάφνη και είναι απόφοιτος ΙΕΚ με ειδικότητα Εφαρμογών Ιατρικής Πληροφορικής.  Από το 2006 έως σήμερα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ατσικής και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Το 2008 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Ατσικής. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Αιρετών Γυναικών Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Φίλων Βουνού & Θάλασσας.





Ο Τριαντάφυλλος Τριβόλας του Δημητρίου, γεννήθηκε στη Μύρινα και κατοικεί στην Ατσική Λήμνου. Το 1977 αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών Προϊστάμενος της ΔΟY Λήμνου. Από το 2006 έως σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Ατσικής και την περίοδο 1994-1998 διατέλεσε Σύμβουλος της Κοινότητας Σαρδών. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου