Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Κούταλης



  1. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    του Χρήστου
  2. ΚΟΥΡΝΙΩΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ    του Δημητρίου
  3. ΚΡΕΜΜΥΔΑ - ΖΙΧΝΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ    του Άγγελου
  4. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ    του Κωνσταντίνου
  5. ΝΙΟΤΖΙΒΑΚΗ - ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ    του Γεωργίου
  6. ΨΥΧΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    του Δημητρίου



Ο Δημήτριος Βουλγαράκης του Χρήστου, γεννήθηκε και κατοικεί στον Κοντιά της Λήμνου. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και συνταξιούχος Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού. Την περίοδο 1987-1998 διατέλεσε Πρόεδρος Κοινότητας Κοντιά και από το 1999 έως σήμερα είναι Δήμαρχος Ν. Κούταλης. Την περίοδο 1988-1992 υπήρξε Αντιπρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λήμνου και το 1997-1998 Αντιπρόεδρος Συμβούλου Περιοχής Λήμνου. Τις περιόδους 1994-2002 και 2007-2010 ήταν εκπρόσωπος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Λέσβου και από το 2007 έως σήμερα είναι μέλος Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΚΕ.


Η Βικτώρια Κουρνιώτου του Δημητρίου γεννήθηκε και κατοικεί στο Πεδινό της Λήμνου. Από το 1964 έως το 1971 εργάστηκε στο Λογιστήριο της  Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών και από το 1971 έως το 2002 στο Λογιστήριο Κλωστοϋφαντουργίας. Σήμερα είναι συνταξιούχος και μέλος του Συλλόγου των εν Αττική Πεδινιωτών.


Η Ειρήνη Ζίχναλη - Κρεμμύδα του Άγγελου, γεννήθηκε στις Σέρρες και κατοικεί στο Πεδινό της Λήμνου. Είναι απόφοιτη της Σχολής Μαιών της Αθήνας και εργάζεται ως Μαία στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου. Δραστηριοποιείται ως μέλος του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ανεμόεσσας. Είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά.


Ο Παλαιολόγος Κυριαζής του Κωνσταντίνου, γεννήθηκε και κατοικεί στην Καλλιθέα Λήμνου. Εργάζεται ως γραμματέας στο Σωματείο Λιμενεργατών Μύρινας Λήμνου «Η ΕΝΩΣΗ». Από το 1991 ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και από το 1999 εκλέγεται ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νέας Κούταλης, ενώ διετέλεσε και αντιδήμαρχος. Επίσης υπήρξε πρόεδρος της «Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης Λήμνου», μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας Λήμνου και μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER. Υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της «Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου» όπου σήμερα είναι αντιπρόεδρος.


Η Ελευθερία Νιοτζιβάκη - Φεργαδιώτου του Γεωργίου γεννήθηκε και κατοικεί στα Τσιμάνδρια της Λήμνου. Εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση του συζύγου της, ενώ εργάστηκε και σε μεγάλη αλυσίδα Σουπερ Μάρκετ στη Λήμνο. Είναι έγγαμη, έχει δύο παιδιά και ασχολείται με τα οικιακά.








Ο Βασίλειος Ψυχούδης του Δημητρίου, γεννήθηκε στην Καβάλα και κατοικεί στον Κοντιά. Είναι έγγαμος με 3 παιδιά. Από το 1973-2007, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ στη Λήμνο και στην Καβάλα. Την περίοδο 2000-2004 διατέλεσε Πρόεδρος στο Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΗ και από το 1996-2004 Πρόεδρος στην Α.Ε. Φιλοκτήτη Κοντιά. Από το 1992 έως 2006 ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στον Κοντιά. Είναι αιμοδότης με τις περισσότερες προσφορές αίματος στη Λήμνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου