Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων Εκλογικής Περιφέρειας Μύρινας

  1. ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στυλιανού
  2. ΓΟΥΔΕΛΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Χριστοφα
  3. ΖΕΡΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου
  4. ΚΑΝΑΡΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του Γεωργίου
  5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Νικολάου
  6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥ - ΒΟΓΔΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Πάρι
  7. ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  του Νικολάου
  8. ΜΟΣΧΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Δημητρίου
  9. ΜΠΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  του Νικολάου
  10. ΜΠΟΥΛΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη
  11. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ του Γεωργίου
  12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΘΕΚΛΑ - ΙΩΑΝΝΑ (ΘΕΛΙΝΑ) του Μιχαήλ
  13. ΠΑΠΑΖΙΑΝ ΙΣΑΑΚ (ΑΚΗΣ) του Στέφανου
  14. ΠΛΑΦΑΔΕΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του Νικολάου
  15. ΣΦΥΡΙΔΟΥ - ΤΡΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ του Σωτηρίου
  16. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Δημητρίου
  17. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) του Ανδρέα 

Ο Κωνσταντίνος Αγάπιος του Στυλιανού, διορίστηκε ως καθηγητής Φυσικής στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εργάστηκε επί σειρά ετών στη Λήμνο. Σήμερα έχει συνταξιοδοτηθεί. Κατά την περίοδο 2000-2006 διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύρινας. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και κατοικεί στη Μύρινα.







Ο Ιπποκράτης Γουδέλης του Χριστόφα, είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ. Το 1995 ίδρυσε στη Λήμνο Τεχνικό Γραφείο Μελετών ιδιωτικών έργων και εργάσθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι το 2005. Παράλληλα από το 2003 έως το 2005 εργάστηκε στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Λήμνου, υπεύθυνος για την παρακολούθηση έργων ενταγμένων στο πρόγραμμα LEADER. Από το 2005 έως σήμερα είναι υπάλληλος του τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Επαρχείου Λήμνου. Τα δυο τελευταία χρόνια είναι πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής του ΤΕΕ Λήμνου. Ασχολείται ως ερασιτέχνης μουσικός με το σαντούρι και υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά.


Ο Γεώργιος Ζερβός του Αντωνίου, είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.- Ε.Δ.Ε. Αποφοίτησε το 1991 από το ΤΕΙ Δομικών Έργων Πειραιά και έκτοτε δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Λήμνο. Από το 2006 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Γεωργίου». Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και κατοικεί στη Μύρινα.







Ο Δημήτριος Καναρέλλης του Γεωργίου, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Για 25 χρόνια εργάζεται στο Γραφείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Λήμνο ασκώντας τον έλεγχο νομιμότητας επί των αποφάσεων των Δήμων και Κοινοτήτων  της Λήμνου. Από το 1989 έως το 1994 διατέλεσε Προϊστάμενος Τμήματος Εσωτερικών του Επαρχείου Λήμνου και από το 1997 μέχρι σήμερα είναι Προϊστάμενος στο Γραφείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη  Λήμνο. Δίδαξε για τρία χρόνια ως εξωτερικός συνεργάτης οικονομικά μαθήματα στο Ι.Ε.Κ. Μύρινας. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και κατοικεί στο Πλατύ Λήμνου.      


Ο Κωνσταντάρας Σωτήριος του Νικολάου, γεννήθηκε στις Σαρδές και σήμερα κατοικεί στη Μύρινα. Από το 1973 έως το 2006 εργάστηκε στον ΟΤΕ ενώ διετέλεσε και προϊστάμενος για 12 έτη. Είναι συνταξιούχος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.








Η Δέσποινα Κωνστάντιου - Βογδάνου του Πάρι, είναι απόφοιτος του Αρχαιολογικού τμήματος Φιλοσοφικής Σχολή Α.Π.θ. και εργάστηκε ως καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης & Διευθύντρια στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και Μύρινας. Κατά την περίοδο 1991-1994 διατέλεσε Δήμαρχος Μύρινας και στη συνέχεια Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν. Λέσβου, Δημοτική Σύμβουλος Μύρινας και Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου. Υπήρξε Ιδρυτικό Στέλεχος του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΗΜΝΟΥ (Π.Ο.Λ.), του Λυκείου Ελληνίδων Λήμνου, του οποίου είναι Αντιπρόεδρος και του Συλλόγου Ελληνοσέρβικης φιλίας, ενώ συνέβαλε και στη δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου Πορτιανού    

Ο Θεόδωρος Μονοκρούσος του Νικολάου, είναι απόφοιτος τμήματος «Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων»  της  ΑΒΣΠ και  κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο «MBA Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων & Γεωργίας» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος, ως καθηγητής στη  Β΄θμια Εκπαίδευση μέχρι και σήμερα, ως αξιολογητής επενδυτικών προτάσεων στα προγράμματα LEADER Ν. Λήμνου και ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια κατάρτισης ενηλίκων. Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δραστηριότητα στα πλαίσια της ΕΛΜΕ Λήμνου, ενώ υπήρξε μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου και του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Λήμνου. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και κατοικεί στη Μύρινα.

Η Χριστίνα Μοσχούδη του Δημητρίου είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει παρακολουθήσει το Μεταπτυχιακό προγράμματος σπουδών του ΕΑΠ «Σπουδές στην εκπαίδευση». Από το 1996 έως σήμερα είναι διευθύντρια της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου, με εμπειρία στη Διαχείριση έργων & προγραμμάτων, οικονομικών πόρων, στην τοπική ανάπτυξη και τη Μηχανογραφική τήρηση βιβλίων και στοιχείων της εταιρείας σε βιβλία Γ’ κατηγορίας. Επίσης έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος καθηγήτρια στο Ι.Ε.Κ. Λήμνου σε οικονομικά μαθήματα, καθώς και ως εκπαιδεύτρια σε σεμινάρια κατάρτισης ενηλίκων.  Είναι έγγαμη, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στη Μύρινα.

Ο Αντώνιος Μπλιάς του Νικολάου γεννήθηκε στη Μύρινα Λήμνου. Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Εργάζεται επί σειρά ετών, ως αυτοκινητιστής στη Λήμνο. Είναι έγγαμος με ένα παιδί και κατοικεί στη Μύρινα.









Ο Δημήτριος Μπουλώτης του Παναγιώτη, γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα κατοικεί στο Ανδρώνι της Μύρινας. Είναι πτυχιούχος Κτηνιατρικής ΑΠΘ και είναι Προϊστάμενος στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Επαρχείου Λήμνου. Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Μύρινας κατά την περίοδο 2006-2010 και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Λήμνου, ενώ είναι Πρόεδρος του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου. Υπήρξε μέλος ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου και Πρώην Αντιπρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων Νομαρχίας Λέσβου. Συμμετέχει σε Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά και κατοικεί στη Μύρινα. 


Η Τριανταφυλλιά Παληογιάννη του Γεωργίου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σήμερα κατοικεί στη Μύρινα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και γνωρίζει την Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική Γλώσσα. Έχει εργαστεί επί οκτώ έτη ως δικηγόρος, στην τήρηση λογιστικών βιβλίων β’ κατηγορίας και ως συμβολαιογράφος για πέντε χρόνια. Σήμερα είναι συμβολαιογράφος στο Μούδρο Λήμνου.






Η Θέκλα-Ιωάννα (Θελίνα) Παπαδοπούλου- Φιλίππου του Μιχαήλ, είναι απόφοιτος της Σχολής Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας. Το 1988 ξεκίνησε να εργάζεται ως Διακοσμήτρια στην Αθήνα, ενώ παράλληλα εργάστηκε σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Οργανισμού Εθνικής Πρόνοιας και σε προγράμματα δημιουργίας απασχολήσεων στα κέντρα Νεότητας του Δήμου Αθηναίων. Ως μέλος της Ένωσης Νέων Ευρωπαίων Φεντεραλιστών συμμετείχε σε διεθνή συνέδρια. Από το 1994 οπότε και εγκαταστάθηκε στη Λήμνο, συνεχίζει να εργάζεται ως διακοσμήτρια και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γ΄ Δημ. Σχολείου Μύρινας.  Είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά.

Ο Ισαάκ (Άκης) Παπαζιάν του Στέφανου γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στη Μύρινα της Λήμνου. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Φυτικής Παραγωγής. Από το 2006 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στο εμπόριο και είναι ιδιοκτήτης καταστήματος στην Κεντρική Αγορά της Μύρινας.







Ο Ευάγγελος (Λάκης) Πλαφαδέλλης του Νικολάου γεννήθηκε στη Μύρινα, όπου και κατοικεί. Είναι ηλεκτρολόγος Τ.Μ. και εργάστηκε στη ΔΕΗ, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Ενέργειας, τη δεκαετία 1980 ασχολήθηκε με τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και την προστασία των γραμμών υπερυψηλής  Τάσεως και τα τελευταία 18 χρόνια ασχολήθηκε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά) στη Λήμνο και σε άλλα νησιά στο Αιγαίο.  Έχει ασχοληθεί με επιτυχία με τον αθλητισμό. Είναι έγγαμος με δύο κόρες.



Η Σοφία Σφυρίδου - Τραντή του Σωτηρίου, γεννήθηκε στη Μύρινα όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Από το 1992 είναι στέλεχος μεγάλης Ανώνυμης Ξενοδοχειακής Επιχείρησης και διαθέτει σημαντική και πολύχρονη εμπειρία στην μηχανογραφική τήρηση βιβλίων και στοιχείων Γ΄ κατηγορίας, στο χώρο του Τουρισμού και στη Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως Οικονομολόγος/Λογίστρια και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.


Ο Παναγιώτης Τσανταρλιώτης του Δημητρίου, γεννήθηκε στην Καλλιθέα της Λήμνου και σήμερα κατοικεί στο Ανδρώνι της Μύρινας. Αποφοίτησε το 1999 από το Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Σήμερα δραστηριοποιείται στο Εμπόριο Ξυλείας στην Καλλιθέα Λήμνου.  Από το 2008 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου. Επίσης είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) και τον τελευταίο χρόνο είναι Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου Νέων Επιχειρηματιών Λήμνου.


Ο Παρασκευάς Χριστόπουλος του Ανδρέα, γεννήθηκε στις Καρυές Λακωνίας και κατοικεί στη Μύρινα. Είναι Ηλεκτρολόγος, απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Ηλεκτρολογίας/Μηχανολογίας Αθήνας. Από το 1982 έως σήμερα είναι Συντηρητής Ηλεκτρομηχ. Άντλησης νερού του Δήμου Μύρινας. Από το 1979-1987 δραστηριοποιήθηκε ως Εργολάβος. Είναι έγγαμος, έχει δύο παιδιά και τρία εγγόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου